Een hartelijk welkom...

Hartelijk welkom op de website van de Gereformeerde Gemeente te Arnhem. Op deze site vindt u allerlei informatie over onze kerkelijke gemeente. Het kan natuurlijk zijn dat u op onze site geen antwoord vindt op vragen die u heeft. Voelt u zich dan vrij om contact met ons op te nemen. Wilt u meer weten over het christelijke geloof? Klik dan hier. Elke zondag belegt onze gemeente twee kerkdiensten. Voor de aanvangstijden kunt u hier klikken.

Welkom voor (vakantie)gasten

In onze diensten is beperkt ruimte voor gasten. Wilt u een of meerdere kerkdiensten bijwonen, dan verzoeken we u dat vooraf te melden. Dat kan middels het contactformulier. U krijgt een bevestiging daarvan. Bij voorbaat dank voor uw medewerking!


Nieuws

24 december 2021 - Kerstviering 2021
- KERST 2021 – In de Bijbel, het boek van God, draait alles om de komst van de Heere Jezus. Tijdens het Kerstfeest vieren we dat Jezus gekomen is om mensen echt gelukkig te maken. U bent van harte welkom om dit Kerstfeest met ons te vieren. Wanneer? Zaterdag 2... Lees meer »

 

21 december 2021 - Kerstevangelisatie zaterdag 18 december
Op zaterdag 18 december hebben we in de buurt rond de kerk geflyerd, de kinderen uitgenodigd en gezongen. Ook werden er poffertjes gebakken op de stoep en uitgedeeld aan voorbijgangers. Hieronder een paar foto's. ... Lees meer »