VakantieBijbelWeek 2021

Zaterdag, 14 augustus 2021

Kom naar de VakantieBijbelWeek! Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn van harte welkom. We kletsen en zingen, maken iets leuks, doen spelletjes, bidden samen en luisteren met elkaar naar een verhaal uit de Bijbel! Het is iedere keer heel gezellig op de club en natuurlijk krijg je ook wat te drinken met wat lekkers.

Dit jaar is het thema Op reis. In de Bijbel lezen we over mensen die op reis gingen, omdat God hen roept.Van deze oude verhalen kunnen we vandaag ook nog veel leren. Kom maar eens luisteren op de kinderclub.

De VakantieBijbelWeek is op maandag 23 augustus tot donderdag 26 augustus van 10.45 - 12.45 uur. Je hoeft niets te betalen, alles is gratis!

Kerkdienst

Naast deze VakantieBijbelWeek organiseren we ook een laagdrempelige dienst voor zowel de volwassenen en de kinderen uit de buurt Deze dienst sluit aan bij het thema van de VBW: Op reis. U bent van harte welkom om deze dienst bij te wonen. Mocht u de drempel om een kerk binnen te gaan te hoog vinden,dan kunt u ook online meekijken op www.gergemarnhem.nl/live

De kerkdienst is op zondagmorgen 29 augustus van 11.00 - 12.00 uur. Inloop vanaf 10.45 uur.

Contact

Adres: Groen van Prinstererstraat 1 Arnhem
E-mail: kbc@gergemarnhem.nl
Website: www.gergemarnhem.nl

 
« Naar het nieuwsoverzicht