Kinderbijbelclub 

Als commissie van de KinderBijbelClub vinden we het belangrijk dat de kinderen van onze gemeente en uit de buurt rondom onze kerk het Evangelie horen, zich gezien voelen en elkaar beter kunnen leren kennen. 
 
Eén van de manieren waarop wij dat doen is door het kinderwerk in de wijk, waar de gemeente ook een onderdeel van wil zijn. Door middel van deze activiteiten hopen we de kinderen te leren wie Jezus is en over Bijbelse geschiedenis.  
 
Op verschillende momenten in het jaar worden er activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Dit is vaak gekoppeld aan de christelijke feestdagen, die wij ook als gemeente vieren. Dit gebeurd op een zaterdagochtend rondom Kerst, Goede vrijdag/Pasen en Hemelvaart/Pinksteren.  
 
In de zomervakantie is er een vakantiebijbelweek. Die week staan we met de kinderen stil bij een leuk thema. We luisteren naar verhalen uit de Bijbel, leren een Bijbeltekst en liederen, doen leuke spellen, knutselen en nog veel meer.  
 
Aansluitend aan de clubochtenden en de vakantiebijbelweek is er een laagdrempelige kerkdienst waarin er extra aandacht is voor de kinderen en de wijk. In deze dienst is er vaak ook ruimte voor een bijdrage van de kinderen, zoals het zingen van de geleerde liedjes.  
 
De clubochtenden zijn bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. 
 
Heeft u vragen over het kinderwerk in de wijk, dan kunt u een mail sturen naar dit adres: kbc@gergemarnhem.nl.