Nieuws


Hieronder vindt u het actuele nieuws uit en voor de gemeente. Alleen als u ingelogd bent als gemeentelid kunt u alle beschikbare nieuwsitems lezen. Boven aan deze pagina kunt u inloggen. 

4 april 2020 - Kleurplaat voor de kinderen (bij ochtenddienst 5 april)
Hierbij de link naar de kleurplaat voor de kinderen. ... Lees meer »
29 maart 2020 - Bericht voor de luisteraars
Helaas heeft kerkomroep.nl vanmorgen weer problemen om onze uitzending live door te geven. Dat wordt veroorzaakt door de piekbelasting om 10.00 uur. Het is heel vervelend, omdat nu iedereen mee probeert te luisteren. Ons advies is: stel het luisteren even uit tot ongeveer 11... Lees meer »
28 maart 2020 - Update
Met ingang van zondag 29 maart, gaan we over op het houden van zgn. ambtelijke diensten. Daarbij is alleen de voorganger en een afvaardiging van de kerkenraad aanwezig, alsmede de koster en de organist. U wordt van harte uitgenodigd om de dienst te beluisteren via de website... Lees meer »
21 maart 2020 - Update
Naar aanleiding van recente ontwikkelingen en de richtlijnen van RIVM en overheid het volgende: Afstand houden is belangrijk. Houdt binnen en buiten het kerkgebouw de regel van 1,5 meter aan. Een aantal kerkbanken zullen in verband daarmee worden afgesloten. Eventuel... Lees meer »
17 maart 2020 - Catechisaties en jeugdvereniging geannuleerd
De kerkenraad heeft besloten om de catechisaties en jeugdverenigingen te annuleren tot nader order. De reden hiervoor is dat de overheid ervoor gekozen heeft om ook de scholen te sluiten. We proberen zoveel mogelijk aan te sluiten bij de maatregelen zoals die door de overhei... Lees meer »
14 maart 2020 - BELANGRIJK BERICHT N.A.V. CORONA MAATREGELEN
In dit bericht informeren we u over hoe we binnen de gereformeerde gemeente van Arnhem willen omgaan met de huidige situatie rond het coronavirus. De kerkdiensten gaan vooralsnog door. Zolang als het enigszins mogelijk is, proberen we de dienst van het Woord in het ope... Lees meer »