-16 Jeugdvereniging "Bij de Bron"

Deze jeugdvereniging is voor de jongeren van 12 t/m 16. Elke twee weken komen we samen met de +16 bij elkaar om na te denken over wat de Bijbel over ons leven zegt. We behandelen onderwerpen als social media, geestelijke wapenrusting e.d. of bijbelse figuren zoals bv Nehemia. Na de inleiding bespreken we met elkaar de vragen en doen een spel of we gaan creatief aan de gang. Naast de 'gewone' avonden gaan we ook elk jaar wel een avond bowlen, schaatsen o.i.d en nodigen we een spreker uit. En natuurlijk houden we in december de traditionele kerstavond!
 
Elk jaar sluiten we het seizoen af door samen met de +16 jv op kamp te gaan. Dat is altijd weer leuk, gezellig en sportief!

Ben je tussen de 12 en 16 jaar en nog nooit bij ons op jv geweest? Kom gerust een keer kijken! De avonden worden gehouden op vrijdagavond in de grote zaal bij de kerk. We starten na catechisatie rond 20.00 uur en rond 22.00 sluiten we de avond weer af. Als er geen catechisatie beginnen we wat eerder. Houd daarvoor de kerkbode in de gaten.

Meer info
Onder het kopje activiteiten kun je zien wanneer we JV hebben. Daarnaast kun je onze JV ook op facebook vinden. 


Kamp 2013